torstai 23. joulukuuta 2010

Lyhyesti.

Noniin, äiti ja isi kävivät siis kyläilemässä viime viikonloppuna. Olipa sekin taas työn ja tuskan takana! Lumikaaoksen takia jatkolento Münchenista oli peruttu, mutta onneksi toinen lento järjestyi ja sain vanhukset tänne vielä perjantain puolella. Matkalaukku se vaan sitten jäi jonnekin, Müncheniin tai muualle..matkalaukussa oli tietty vaatteiden ja muiden välttämättömyyksien lisäksi kaikki tuliaiset mun kavereille ja lapsille töissä. Ja kaikkein tärkeinpänä, siellä oli myös laukku  joka mun piti täyttää ylimääräisillä kamoillani, jotka äiti ja iskä sai sitten viedä jo mukanaan Suomeen. Onneksi laukku saapui lauantai-iltana. Viikonloppu meni taas ihan sairaan nopeasti! Tehtiin kaikki pakolliset: lounastettiin Lykavittoksella, äiti ja isi kävivät Akropoli-museossa ja sitten käytiin vielä ihailemassa the real deal (minä jo kolmatta kertaa..). Viikonlopun aikana tietenkin myös syötiin hyvin! Lauantaina käytiin mun lemppariravintolassa Syntagman lähistöllä ja saatiin vähän alennustakin. J Olenkohan niille jo tuttu naama? Sunnuntaina otettiin Dimitra mukaan ja käytiin samassa raflassa, missä käytiin Anun kanssa edellisenä sunnuntaina. Voi että, ruoka sielläkin oli jälleen jumalaista. Maanantaina iskä ja äiti matkasivat takaisin kotiin. Ihanaa, kun kävivät. <3

Tällä viikolla lakot ovat jatkuneet samaan malliin..joka päivälle on joku julkista liikennettä koskeva lakko. Aika raastavaa. Pääsin tiistaina töihin ja se oli viimeinen päiväni siellä. Meillä oli ikään kuin joulujuhla ja vanhemmat olivat myös paikalla. Se oli kutakuinkin täydellinen lopetus tälle urakalle. Tulee niitä pikkuisia ikävä. Illalla tapasin vielä luokan opettajan ja kreikkalaisen toimintaterapeuttiopiskelijan meidän ryhmästä ja kävimme lasillisella. Kivaa, että juttua riitti töiden ulkopuolellakin. Toivottavasti tapaan heitä vielä joskus tulevaisuudessakin.

Eilen Dimitra opetti mulle vihdoin miten sitä aitoa ja oikeaa Tzatzikia kuuluu valmistaa! Syötiin sitten ”urakan” päätteeksi koko setti kertaistumalta. :P Vietän jouluaaton vaihtarityttöjen kanssa. Mun tehtäväni on leipoa joulutorttuja. Ostin myös viemisiksi Glögiä Ikeasta. Taidanpa tehdä vähän sitä Tzatzikiakin..Joulupäivänä menen Dimitran mummolle syöpöttelemään jouluillallisen. Pitänee ottaa vyö pois farkuista..On siis vähän erilainen joulu tiedossa (syömistä lukuun ottamatta). Lämpöä on noin 18 astetta, eikä lunta luonnollisesti lähimaillakaan. Kerrankos tämäkin pitää kokea!

Maanantaina Eero jo saapuukin! Aika kuluu niin nopeasti. En suostu vieläkään lässyttämään kotiinlähdöstä. Kirjoitan tänne siis vielä ainakin kerran. J Voin silti sanoa, ettei ajatus kotiinpaluusta tunnu kauhean pahalta juuri nyt. Itseni tuntien, tämäkin mielipide voi vaihtua vielä moneen kertaan.

Hyvää, rauhallista ja ennen kaikkea valkoista joulua kaikille! <3

P.S. Pakko kertoa, että jonotin eilen yli puoli tuntia postissa postimerkkejä! Niitä kun ei saa muualta kun postista..sekin on pitänyt tehdä sitten näin vaikeaksi! Meinas jäädä kortit lähettämättä ihan protestiksi. :P

1 kommentti:

  1. Arvaas onko H&T saanut laukkujaan vieläkään? Toinen tuli, mutta toinen on hävöksissä.

    Ei sulla sitten ihan paska joulu voinut olla ;)

    VastaaPoista