tiistai 26. lokakuuta 2010

Kuulumisia lyhyesti

Geia sas! Ajattelin kerrankin kirjoittaa kuulumisia vain lyhyesti. Viime viikko meni nopeasti. Vatsa oikutteli parina päivänä, enkä sen takia päässyt keskiviikkona töihin asti. Työviikko oli siis vain kolmen päivän pituinen. Perjantaina kävimme Dimitran kanssa syömässä nami nami- ruokaa (Saganakijuusto on muuten MAHTAVAA!) ja jatkoimme iltaa yhteen vakkaripaikoistani Psirissä, Ghost- baariin (siellä on myös karaokea. Olen laulanut :P). Tanssimme ja juttelimme tuttujen kanssa niitä näitä ja ilta venyi taas melko myöhään. Dimitran poikaystävä Vasilis on entinen jalkapalloilija ja ilmaisin innostukseni päästä joku kerta mukaan pelailemaan. Lauantaina sovimme menevämme. Heräilin lauantaina ajoissa ja valmistauduin ensimmäiseen liikunta-annokseeni Kreikassa! Huh! Noh, vetäessäni vessaa, säiliö lähti irti seinästä ja kaikki vedet lensi tietenkin mun päälle! Seisoin hetken pöntön päällä pidellen säiliötä kiinni ja huusin apua! Onneksi Maria oli kotona, muuten olisin varmaan seissyt vessassa koko päivän..korjaaja saapui lopulta ja pääsin hiukan myöhässä pelailemaan jalkapalloa..

Mietä oli "pelaamassa" vain me kolme, Dimitra, Vasilis ja minä. Vasilis opetti meille tekniikkaa jne. Hauskaa oli! Kotiin päästyäni korjaaja oli onneksi juuri lähtemässä ja pääsin suihkuun. Illalla menin ensimmäisiin Erasmuskotibileisiin Victoriaan. Kämppään oli ahtautunut parhaimmillaan 100 ihmistä ja jengi poltti röökiä sisällä..Espanjalaiset hengailivat keskenään, kuten myös ranskalaiset..Eniten juttelin liettualaisten kanssa. Dalia, jonka kanssa bileisiin menin, on liettualainen. Kahden aikaan bileet loppuivat naapurien valitusten takia (yllättävää..). Lähdin Victoriasta jälleen Psiriin tapaamaan kreikkalaisia kavereitani. Jouduin ottamaan taksin, koska Victorian asema oli suljettu. Matkalla juttelin taksikuskin kanssa kreikaksi! Oma puheeni oli kylläkin Grenglishia, Englannin ja Kreikan sekoitusta, mutta selvisin!

Maanantaina meille Erasmuksille järjestettiin tervetuliaisseremonia koululla. Seremonia ei ollut kummoinen, mutta sieltä sai ruokaa ja lahjakassin, jossa oli kaikkea peruskamaa: T-paita, lippalakki, muki, kartta jne. Seremoniasta jatkoin kreikankielentunnille, joka oli taas täyttä höpöhöpöä. Itsenäisen opiskelun ja Dimitran avulla, olen kuitenkin oppinut jo paljon: aakkoset on hallussa ja ymmärrän jonkin verran puhetta ja osaan pikkuisen sitä tuottaakin. Mainittakoon vielä, että sain vihdoin kirjastokorttini!!!

Koulusta suuntasimme Dimitran kanssa Pireukseen ostamaan lauttaliput Kreetalle!! Keskiviikkona klo 15 lähdemme matkaan! Jej! Kirjoittelen taas kuulumisia reissun jälkeen! Halit Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti